Verver Hasselt – Verfwerken Hasselt

Op zoek naar een ervaren verver om uw verfwerken uit te voeren in Hasselt? Zoek niet verder. Schilderwerken Fresh Decor staat garant voor kwalitatief binnen en buitenschilderwerk. Wij werken elke klus proper en piekfijn af met enkel de meest kwalitatieve en duurzame producten. Naast verfwerken kan u bij ons terecht voor behangwerken en raamdecoratie, steeds met vakkundig en vrijblijvend advies. Is uw woning toe aan een nieuw likje verf of zijn de kantoren van uw bedrijf toe aan een grondige make-over? Aarzel niet om ons te contacteren.

Interieur verven

Voor het verven van uw wanden en plafonds bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zorgen wij ook voor de afwerking van uw ramen, deuren en overig binnenschrijnwerk. Door enkel gebruik te maken van de meest hoogwaardige en duurzame producten kunnen wij u een perfect eindresultaat garanderen.

Gevel verven

Door het verven van uw gevel bekomt u niet enkel een knappe uitstraling maar beschermt u deze ook door allerhande weersinvloeden. Laat u daarom adviseren door Schildersbedrijf Fresh Decor en geniet jarenlang van een prachtige en propere gevel. Onze offerte is steeds gratis en vrijblijvend.

Gevel verven in Hasselt
Verfwerken in Hasselt
Verven van kantoren in Hasselt
Verven woning Hasselt

Behangwerken

Op zoek naar een blikvanger of wilt u eerder wat warmte creëer in uw woning? Dit kan perfect met behangpapier. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en adviseren u maar al te graag. Vliesbehang, vinylbehang,  magneetbehang of 3D behang? Alles is mogelijk.

Raamdecoratie

Naast schilderwerken en behang kan u op ons beroep doen voor het plaatsen van uw raamdecoratie. Wij verzorgen het advies, de opmeting en de plaatsing. En u? U moet enkel nog genieten van uw prachtig gerestyled interieur.

Verfwerken voor particulieren en bedrijven in Hasselt

Een volledige restyling van uw woning in Hasselt gepland? Of hebben de kantoren van uw bedrijf nood aan een make-over? Wij maken van uw project een droomrealisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verassen door onze kleurexperts.

Wat kunnen wij als verver in Hasselt voor u betekenen?

Plafond verven

Het verven van plafonds is een klus die u best overlaat aan een professional. Een plafond is vaak hoog en moeilijk bereikbaar. Bovendien is het zeer belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. U wilt immers niet dat er verfpatten op uw vloeren en meubilair terecht komen. Daarnaast moet een plafond snel en efficiënt geverfd worden, dit om aanzetten te vermijden.

Wanden verven

Ons motto: duurzaam verfwerk. De perfecte afwerking kan men immers enkel verkrijgen door de binnenmuren goed voor te bereiden. Daarom is het zeer belangrijk de verschillende ondergronden te herkennen en de correcte en meest kwalitatieve verfproducten te gebruiken. Wij willen net als uzelf dat uw binnenmuren zo lang mogelijk in goede staat blijven.

Trap verven

Een trap kan door een laagje verf een ware blikvanger worden. Alhoewel dit voor de doe-het-zelver een tijdrovende klus is, is het voor onze vakmensen een standaard opdracht. Wij zorgen dat uw trap in een mum van een tijd een ware metamorfose ondergaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er tijdens de werken minimale stofvorming is en dat u in korte tijd de trap weer kan gaan gebruiken.

Deuren verven

Het is aangeraden om de deuren in uw woning om de 5 jaar te verven. Zo blijven ze in mooie staat en zijn ze beschermd tegen kleine beschadigingen. Bij het verven van deuren heeft u de keuze uit honderden kleuren en kan u daarnaast ook kiezen uit volgende glansgraden: mat, satijn of hoogglans. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verlaagd btw-tarief op verfwerken in Hasselt.

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw privé-woning in Hasselt kan dat aan het verlaagde 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor verf en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

Gratis offerte of meer informatie?