Huis schilderen

Home / schilderdiensten / huis schilderen

Uw huis schilderen met Fresh Decor BV in Limburg

Een huis schilderen is een grote klus. Bij Fresh Decor kan u regio Limburg terecht voor het schilderen van de buiten- & binnenkant van uw woning. Hieronder vertellen we u over de voordelen van het inschakelen van Schildersbedrijf Fresh Decor BV, gevestigd in Limburg, voor het schilderen van uw huis.

Kosten van het schilderen van de binnenkant van een huis:

De kosten voor het schilderen van de binnenkant van een huis variëren afhankelijk van het oppervlak. Voor een concrete kostprijs weten, is het belangrijk dat wij een vrijblijvend plaatsbezoek kunnen inplannen waarna u een gedetailleerde prijs van ons ontvangt.

Voor schilderen van muren en plafonds betaalt u doorgaans meer dan wanneer u deze laat spuiten. Spuitwerk zijn dus vaak goedkoper (vooral interessant als u een nieuwbouw woning wilt laten schilderen).

Behalve voor alle soorten binnenschilderwerken (plafond, binnendeuren, trap, badkamer, ramen, ...) kan u bij ons ook terecht voor kleuradvies, behangen, gordijnen en alle soorten buitenschilderwerken.

Voordelen van het inschakelen van een professionele schilder:

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het inhuren van een professionele schilder zoals Fresh Decor BV.

Ten eerste zorgt de expertise van een ervaren schilder voor een correcte uitvoering van de werken met gespecialiseerde verftechnieken op maat. 

Daarnaast garandeert een professionele schilder een optimaal en duurzaam resultaat, met een vakkundige afwerking tot in de puntjes.

Tip om te besparen op de kosten: “Winterschilder”

In de winter zijn er soms goede deals te doen. Vanaf de derde week van november tot de derde week van maart geven schilders soms 20% tot 30% korting op schilderwerken. Fresh Decor BV kan u tijdens deze periode mogelijk ook interessante kortingen aanbieden voor het schilderen van uw huis. Contacteer ons om te informeren naar de voorwaarden.

Waarom kiezen voor Fresh Decor BV in Limburg?

Fresh Decor BV is een betrouwbaar schildersbedrijf met veel ervaring en passie voor het vak. Of u nu als particulier op zoek bent naar een mooi kleurenpallet voor uw woonkamer of als bedrijf uw kantoren een make-over wilt geven, Fresh Decor BV is het juiste adres in als u op zoek bent naar een schilder in Limburg.

Gratis offerte huis schilderen in Limburg

Het schilderen van uw huis is een belangrijke investering om de levensduur en uitstraling van uw woning te verbeteren. Door te kiezen voor een ervaren en professioneel schildersbedrijf zoals Fresh Decor BV in Limburg, bent u verzekerd van een hoogwaardige en duurzame afwerking.

Neem contact op met Fresh Decor BV voor een offerte op maat en laat uw huis schilderen door ervaren vakmensen.

Over ons

✓ Jarenlange eraring

✓ Scherpe prijzen

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ 100% klantenservice

Recent opgeleverde projecten​

ENKELE VAN ONZE REALISATIES IN LIMBURG
Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek!

Heeft u een project voor ons?

Laat het ons weten & wij contacteren u zo snel mogelijk.