Binnendeuren schilderen

Home / schilderdiensten / binnendeuren schilderen

Binnendeuren schilderen: Fresh Decor BV uit Limburg staat klaar om u te helpen!

Het schilderen van binnendeuren kan uw interieur een frisse en nieuwe uitstraling geven. Schildersbedrijf Fresh Decor BV, actief in de regio Limburg, helpt u graag bij het vakkundig schilderen van uw binnendeuren.

Of u nu zelf aan de slag wilt, of graag onze hulp wilt, in dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe wij houten binnendeuren schilderen voor een professioneel resultaat.

Als u graag een vrijblijvende prijsofferte wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Stappenplan voor het schilderen van houten binnendeuren:

Stap 1: Voorbereiding

Bescherm de omgeving door uw vloer te bedekken met afdekvlies en de niet te schilderen delen af te plakken met schilderstape. Zorg ervoor dat de deur schoon, droog en vrij van vet is voordat u begint met schilderen.

Stap 2: Primer aanbrengen

Breng een primer aan op de deur om de hechting van de verf te verbeteren en een egaler resultaat te verkrijgen. Kies een primer die geschikt is voor hout en in een vergelijkbare kleur als de uiteindelijke verflaag. Laat de primer goed drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3: Schilderen van de zijkant

Schilder eerst de zijkant van de deur. Gebruik een pluisvrije verfrol voor een extra glad resultaat.

Stap 4: Schilderen van het deurvlak

Verdeel het deurvlak in 3 of 4 gelijke horizontale stroken. Neem royaal verf op uw rol en breng de verf in horizontale stroken aan, beginnend met het eerste deel bovenaan. Werk van boven naar beneden en zorg ervoor dat u de randen van de horizontale stroken goed in elkaar laat overvloeien.

Stap 5: Afwerking

Laat de verf goed drogen en controleer of er nog een tweede laag verf nodig is. Breng indien nodig een tweede laag aan en laat deze opnieuw goed drogen. Verwijder tot slot de schilderstape en geniet van uw prachtig geschilderde binnendeur.

Waarom kiezen voor Fresh Decor BV? 

Fresh Decor BV is een ervaren schildersbedrijf in de regio Limburg dat gespecialiseerd is in het schilderen van binnendeuren en andere schilderwerken.

Wij bieden professioneel schilderwerk, uitstekende klantenservice en concurrerende prijzen.

Over ons

✓ Jarenlange eraring

✓ Scherpe prijzen

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ 100% klantenservice

Recent opgeleverde projecten​

ENKELE VAN ONZE REALISATIES IN LIMBURG
Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek!

Heeft u een project voor ons?

Laat het ons weten & wij contacteren u zo snel mogelijk.