Buitenschilderwerken

Home / schilderdiensten / buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken in Limburg

Bij Fresh Decor BV zijn we gespecialiseerd in schilderwerken in Limburg en omstreken. Een van onze sterke punten zijn buitenschilderwerken. We begrijpen dat het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand een belangrijke investering is, en daarom zorgen we ervoor dat u goed geïnformeerd bent en de juiste keuzes maakt voor uw project.

Ons team van ervaren schilders staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw buitenschilderwerk wensen.

Wat kost buitenschilderwerk in Limburg?

De kosten voor buitenschilderwerk variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals wat er moet geschilderd worden uiteraard (gevel, trap, afsluiting, tuinhuis, ...), de staat van het houtwerk, het gebruikte uurtarief van de schilders, en de kwaliteit van de gebruikte materialen.

Naast de directe kosten voor het schilderen, kunnen er aanvullende kosten zijn voor gerelateerde werkzaamheden zoals het dichten van kieren en het repareren van houtrot.

Zoals u ziet is het onmogelijk om hier een correcte richtprijs voor te geven, maar als u benieuwd naar de kosten voor uw project, contacteer ons dan voor een vrijblijvend plaatsbezoek waarna u een gedetailleerde prijsofferte ontvangt.

Wat valt er onder buitenschilderwerk?

Wat Hieronder bespreken we enkele soorten buitenschilderwerken waarmee Fresh Decor BV u regio Limburg kan helpen:

  • Gevelschilderwerken: Geef uw gevel een frisse, nieuwe uitstraling met onze professionele gevelschilderwerken. We zorgen voor een perfecte afwerking, passend bij de stijl van uw woning of bedrijfspand. Uw buitenmuren zuller weer als nieuw uitzien.

  • Kaleien van gevels: Kaleien gebeurt volledig handmatig en is een vrij arbeidsintensieve klus. De kaleiverf wordt namelijk met een blokkwast op de gevel aangebracht. Zo zijn er meestal meerdere lagen nodig voor het bereiken van het gewenste effect.

  • Airless spuitwerken: Een efficiënte en snelle manier om verf aan te brengen op grote oppervlakken. Deze methode zorgt voor een strak en egaal resultaat, zonder strepen of kwaststreken.

  • Houtwerk schilderen: Bescherm uw houtwerk tegen weersinvloeden en geef het een nieuwe look met ons vakkundig schilderwerk. Denk hierbij aan kozijnen, deuren, luiken, hekwerk, tuinhuizen, pergoa’s en carports.

  • Ramen buiten en buitendeuren schilderen: Onze professionals beschermen uw ramen en buitendeuren met kwalitatieve verfproducten en zorgen voor een langere levensduur van uw gevelschilderwerk.

  • Buitentrappen schilderen: We zorgen ervoor dat uw trap weer als nieuw oogt en bestand is tegen weersinvloeden en slijtage.

  • Garagepoorten schilderen: Verfraai en bescherm uw garagepoort met onze kwalitatieve schilderdiensten, zodat deze er weer als nieuw uitziet en jarenlang meegaat.

  • Hekwerk schilderen: Laat uw hekwerk er weer als nieuw uitzien en bescherm het tegen roest en weersinvloeden met ons professioneel schilderwerk.

  • Dakgoten en regenpijpen schilderen: Bescherm uw dakgoten en regenpijpen tegen corrosie en weersinvloeden met onze duurzame schilderdiensten.

  • Dakkapel schilderen: Vakkundig schilderwerk voor uw dakkapel, waardoor de levensduur van de constructie wordt verlengd en houtrot en weerschade worden voorkomen. 

Offerte buitenschilderwerken in Limburg 

Bij Fresh Decor BV geloven we dat een goed uitgevoerd buitenschilderwerk niet alleen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert, maar ook bijdraagt aan een langere levensduur van uw pand en een betere bescherming tegen weersinvloeden. 

Neem contact op met Fresh Decor BV voor een gratis advies op maat en een vrijblijvende offerte voor uw buitenschilderwerken in Limburg.

We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw buitenschilderwerkproject.

Over ons

✓ Jarenlange eraring

✓ Scherpe prijzen

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ 100% klantenservice

Recent opgeleverde projecten​

ENKELE VAN ONZE REALISATIES IN LIMBURG
Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek!

Heeft u een project voor ons?

Laat het ons weten & wij contacteren u zo snel mogelijk.