Ramen schilderen

Home / schilderdiensten / ramen schilderen

Ramen schilderen: Tips van een professioneel schildersbedrijf uit Limburg

Het schilderen van ramen is een klus die veel tijd en aandacht vergt. Het is belangrijk dat het schilderwerk goed wordt uitgevoerd, omdat ramen het visitekaartje zijn van jouw huis of bedrijfspand.

In dit artikel geven we je graag wat tips over ramen schilderen, zodat je verzekerd bent van een mooi en duurzaam resultaat.

Als u graag een vrijblijvende prijsofferte wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Stappenplan voor ramen schilderen:

Voorbereiding 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat je begint met schilderen, is het belangrijk om de ramen goed schoon te maken en te ontvetten. Daarnaast is het belangrijk om het kozijn en de omgeving af te plakken, zodat er geen verf op de verkeerde plekken terechtkomt.

Verfsoort

Het is belangrijk om de juiste verfsoort te kiezen voor het schilderen van ramen. Ramen worden vaak blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zonlicht.

Daarom is het belangrijk om te kiezen voor verf die bestand is tegen deze omstandigheden. Kom je er zelf niet uit? Overleg met een professioneel schildersbedrijf over de beste verfsoort voor jouw ramen.

Schildertechniek

Bij het schilderen van ramen is het belangrijk om de juiste schildertechniek te gebruiken. Begin met het schilderen van de kozijnen en werk daarna de ramen af. Vergeet niet om de verf goed te laten drogen voordat je verdergaat met het volgende deel.

Onderhoud

Het is belangrijk om het schilderwerk van de ramen goed te onderhouden. Controleer regelmatig of er sprake is van beschadigingen of slijtage en repareer deze zo snel mogelijk. Op deze manier voorkom je dat er vocht of andere schade kan ontstaan aan het houtwerk

Ramen laten schilderen door schilderspecialist Fresh Decor BV uit Limburg

Ramen schilderen is een klus die veel tijd en aandacht vergt. Door de juiste voorbereiding, verfsoort en schildertechniek te gebruiken, kun je verzekerd zijn van een mooi en duurzaam resultaat.

Een professioneel schildersbedrijf, zoals Fresh Decor BV in Limburg, kan je hierbij helpen.

Op deze manier ben je verzekerd van een perfect eindresultaat en kun je jarenlang genieten van mooie en goed onderhouden ramen.

Over ons

✓ Jarenlange eraring

✓ Scherpe prijzen

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ 100% klantenservice

Recent opgeleverde projecten​

ENKELE VAN ONZE REALISATIES IN LIMBURG
Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek!

Heeft u een project voor ons?

Laat het ons weten & wij contacteren u zo snel mogelijk.