Over ons

Over ons
Over ons

Fresh Decor BV

Wij zijn een professioneel schildersbedrijf in Limburg, gevestigd in Houthalen-Helchteren, en leveren kwalitatieve schilderwerken op maat met grote passie voor het schildersvak.

Wij hebben daarbij steeds oog voor een duurzaam resultaat en correcte prijzen.

Ons ervaren team staat klaar voor zowel particuliere en zakelijke klanten te bedienen met een breed scala aan schilderdiensten.

Geschiedenis van Fresh Decor BV

Fresh Decor is opgericht met als doel het leveren van hoogwaardige schilder- en decoratiewerken in de regio Limburg.

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbaar en professioneel schildersbedrijf dat zowel particuliere als zakelijke klanten bedient.

Onze expertise en passie voor het vak hebben ons in staat gesteld om een trouwe klantenkring op te bouwen, die keer op keer vertrouwt op onze kwaliteit en vakmanschap.

Onze visie & misie

Onze visie is om de toonaangevende aanbieder van schilder- en decoratiewerken in Limburg en omstreken te zijn. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste service en kwaliteit, zodat ze trots kunnen zijn op hun woning of bedrijfspand.

Onze missie is om elke klant een op maat gemaakte oplossing te bieden die voldoet aan hun specifieke wensen en behoeften, waarbij we altijd rekening houden met duurzaamheid, betaalbare prijzen en het milieu.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Ons team

Bij Fresh Decor zijn we trots op ons team van ervaren en toegewijde professionals.

Onze, zelfwerkend zaakvoerder leidt het team en zorgt ervoor dat elk project met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Onze teamleden zijn experts in hun vakgebied en werken nauw samen om te zorgen voor een naadloze samenwerking en een uitstekend eindresultaat.

Door continu te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en materialen.

Op deze manier garanderen we onze klanten de best mogelijke service.

Onze schilderdiensten

Bij Fresh Decor staat klanttevredenheid voorop en wij werken altijd met de grootste zorg en aandacht voor detail.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Graag samenwerken?

Vertel ons over je project.
Wij garanderen je niet alleen een goede prijs, maar vooral een kwalitatieve samenwerking.