Raamdecoratie Peer

Home / schilderdiensten / raamdecoratie Peer

Raamdecoratie Peer

Bij Fresh Decor BV zijn we gespecialiseerd in het schilderen en decoreren van interieurs en gebouwen. Maar wist je dat we ook kunnen helpen bij het kiezen en plaatsen van raamdecoratie in Peer?

Raamdecoratie is immers een belangrijk onderdeel van elk interieur en kan een grote impact hebben op de sfeer en uitstraling van een ruimte.

Wij zorgen voor gordijnen op maat voor particuliere en zakelijke klanten in Peer.

Gordijnen Peer: raamdecoratie aan huis

Bij Fresh Decor BV leveren we gordijnen op maat, betaalbare doch zeer kwalitatieve raamdecoratie.

We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie, van glasgordijnen tot overgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, screens, horizontale en verticale lamellen, en zelfs shutters.

We bieden ook vrijblijvend kleuradvies aan en komen zelfs naar jouw thuis in Peer om stalen te laten zien en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo kan je alle materialen meteen zien in de omgeving van je eigen interieur en huiskamer. Dat scheelt veel om een goed idee te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Na ons bezoek ontvang je een gratis offerte.

Ook voor de plaatsing van gordijnen en raamdecoratie kan u op ons rekenen.

Wat ons onderscheidt van andere decoratiebedrijven is dat we niet alleen gordijnen plaatsen, maar we kunnen ook uw huis schilderen en helpen bij het coördineren van andere decoratie- en renovatieprojecten zoals een trap schilderen, plafond schilderen, badkamer schilderen, ramen schilderen, binnendeuren schilderen, behangen, …

Heeft u een kantoor, winkel of horeca-zaak in Peer?

In dat geval gaat onze dienstverlening verder dan schilder- en decoratiewerken en gordijnen op maat. Zo kunnen we u helpen bij het inrichten van uw interieur via onze professionele service voor kantoorinrichting.

Een vrijblijvende afspraak voor raamdecoratie bij u in Peer

Als je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie in Peer, neem dan contact met ons op bij Fresh Decor BV.

We zorgen ervoor dat jouw gordijnen naadloos passen bij de rest van jouw interieur, en dat het geheel er stijlvol uitziet en bijdraagt aan een gezellige sfeer.

Over ons

✓ Jarenlange eraring

✓ Scherpe prijzen

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ 100% klantenservice

Recent opgeleverde projecten​

ENKELE VAN ONZE REALISATIES
Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek!

Heeft u een project voor ons?

Laat het ons weten & wij contacteren u zo snel mogelijk.