Winkelinrichting & Kantoorinrichting Gingelom

Home / schilderdiensten / winkelinrichting & kantoorinrichting Gingelom

Kantoorinrichting & winkelinrichting in Gingelom: zo creëer je een productieve werkomgeving

Een goed ingericht kantoor, winkel of horeca zaak is essentieel voor een productieve werkomgeving. Als werkgever wil je dat jouw werknemers optimaal kunnen presteren en zich prettig voelen op de werkvloer.

Hieronder leggen we je graag uit hoe Fresh Decor BV een meerwaarde kan betekenen bij de winkelinrichting, kantoorinrichting of horeca inrichting in uw zaak in Gingelom.

Kleurgebruik

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Zo wordt groen bijvoorbeeld geassocieerd met rust en blauw met vertrouwen.

Het is daarom belangrijk om de juiste kleuren te kiezen voor jouw kantoorinrichting.

Overleg met een professioneel schildersbedrijf, zoals Fresh Decor BV, om de juiste kleurkeuze te maken. Zij kunnen je adviseren welke kleuren het beste passen bij jouw bedrijf en werknemers.

Wanddecoratie

Wanddecoratie is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van jouw kantoor, het kan ook bijdragen aan de productiviteit van jouw werknemers.

Studies hebben namelijk aangetoond dat het kijken naar decoratieve elementen de productiviteit kan verhogen en stress kan verminderen.

Overweeg daarom behangpapier, schilderijen of andere kunstwerken op te hangen.

Schilderwerken

Een modern en fris kantoor is een aangename plek om dagdagelijks in te vertoeven, dat moeten we u niet vertellen. U kan bij ons terecht voor alle soorten schilderwerken en spuitwerken (ideaal als uw kantoor of gebouw nog leeg staat).

Raamdecoratie 

De juiste raamdecoratie zorgt voor de finishing touch van inrichting. Niet alleen heeft het een praktische functie, maar draagt het ook bij de stijl die u wilt laten terugkomen in uw kantoor.

Zo is er raamdecoratie die past bij alle soorten stijlen: modern, strak, klassiek, landelijk, …

Houten vloeren

Houten vloeren, parketvloeren, laminaatvloeren, vinyl vloeren, … Ze passen in elk interieur, zorgen voor gezelligheid en uw klanten & medewerkers voelen zich meteen op hun gemak.

Licht

Licht is van groot belang voor de werkomgeving. Natuurlijk licht heeft de voorkeur, maar dit is niet altijd mogelijk. In dat geval kun je gebruik maken van kunstlicht. Zorg ervoor dat er voldoende verlichting is op de werkplekken en dat deze verlichting niet te fel of te zwak is.

Een schildersbedrijf, zoals Fresh Decor BV, kan je helpen bij het creëren van de juiste sfeer en verlichting op jouw kantoor.

Uw kantoor, winkel of horeca zaak in Gingelom inrichten? Wij helpen u graag!

Door de juiste kleuren te kiezen, wanddecoratie op te hangen, mooie meubels te gebruiken en de juiste verlichting te creëren, kun je jouw werknemers en klanten een prettige omgeving bieden.

Als specialist in kantoorinrichting en winkelinrichting in Gingelom helpen we u graag verder.

Over ons

✓ Jarenlange eraring

✓ Scherpe prijzen

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ 100% klantenservice

Recent opgeleverde projecten​

ENKELE VAN ONZE REALISATIES
Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek!

Heeft u een project voor ons?

Laat het ons weten & wij contacteren u zo snel mogelijk.