nieuwbouw schilderen

Expert in schilderwerken.

Nieuwbouw woningen & appartementen.

Gefeliciteerd! U heeft recent de bouwwerkzaamheden van uw droomwoning afgerond of een prachtig nieuwbouw appartement op de kop getikt. Nu is het tijd voor de afwerking.. laat dit nu net onze specialiteit zijn.

Onze werkwijze.

Na het eerste contact met de klant volgt er een plaatsbezoek. Tijdens dit bezoek informeren wij ons graag naar de wensen van de klant. Nadien volgt er een controle van het pleisterwerk. De eerste controle die we uitvoeren is het nakijken van de vochtigheid. Zijn de wanden en plafonds voldoende droog om de schilderwerken op te starten? Wanneer dit niet het geval is adviseren wij de klant deze controle opnieuw te laten uitvoeren over enkele weken/maanden.

Vervolgens controleren de wanden en plafonds op gebreken in het pleisterwerk. Zijn deze mooi egaal of vertonen ze gebreken? Zijn er barsten aanwezig of zijn er beschadigingen zichtbaar? Na deze controles kunnen wij starten met de opmeting. U ontvangt nadien onze offerte, deze is steeds vrijblijvend.

(lees verder onder de afbeeldingen)

nieuwbouw schilderwerken
nieuwbouw schilderwerken

Het schilderen van uw nieuwbouw.

Afwerkingsgraad A+ : De voorbereiding

We leggen u uit wat we precies bedoelen met de term “Afwerkingsgraad A+”. Wanneer we een perfect eindresultaat willen bekomen dient er geschilderd te worden op een kwalitatief hoogstaande ondergrond. Indien de ondergrond niet voldoet zullen wij alvorens de schilderwerken op te starten de wanden bewerken met een dunne laag plamuur. Deze handeling noemen we ook wel “finishen”. Na het finishen van de wanden zullen we deze schuren om een mooi glad resultaat te bekomen.

Afwerkingsgraad A+ : De schilderwerken

Wij werken enkel met kwaliteitsverven met een A+ label. Dit wil zeggen dat de verflaag mooi egaal mat is, een goede wasbaarheid heeft en een hoge dekkracht. Daarnaast wordt elk hoekje of openstaande naad door ons afgekit met een hybride overschilderbare siliconen. Deze is elastischer dan de zogenaamde acrylaatkitten waardoor de kans op barstjes in de kit tot een minimum worden herleid.

nieuwbouw schilderwerken