Schilder Hasselt

Home / Schilder Hasselt

Schilder Hasselt: Schildersbedrijf Fresh Decor BV staat garant voor kwalitatieve schilderwerken in Hasselt.

Bent u momenteel op zoek naar een ervaren schilder voor uw schilderwerken in Hasselt uit te voeren? U zit hier bij de beste schilder in Hasselt!

Schildersbedrijf Fresh Decor BV heeft een team van gedreven en ervaren schilders voor u klaar staan! Wij bieden kwalitatieve schilderwerken aan voor zowel particulieren als bedrijven in regio Hasselt & omstreken.

U kan bij ons terecht voor binnenschilderwerken en buitenschilderwerken.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor kleuradvies op maat van uw project. Zo begeleiden wij u met het kiezen van de kleuren en materialen in zowel het schilder- en behangwerk als in raamdecoratie.

Lees hier meer over onze werkwijze of neem vandaag nog contact met ons op.

Wij komen vrijblijvend tot bij u in Hasselt voor een plaatsbezoek waarna u van ons een getailleerde prijsofferte op maat ontvangt.

Schilder gezocht? Vrijblijvend plaatsbezoek in Hasselt. Gratis offerte voor uw schilderwerken.

Wij komen vrijblijvend tot bij u in Hasselt voor een plaatsbezoek waarna u van ons een getailleerde prijsofferte op maat ontvangt.

Schildersbedrijf Fresh Decor BV, uw schilder in Hasselt!

Bij schildersbedrijf Fresh Decor BV hebben we een team van deskundige en betrokken schilders waar we trots op zijn. Wij verven zowel de binnenkant als de buitenkant van gebouwen.

Onze meewerkende zaakvoerder & schilder Steven Myny is actief betrokken bij het team en zorgt ervoor dat elk project met uiterste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Onze teamleden zijn specialisten in hun vakgebied en werken nauw samen om een vlekkeloze samenwerking en een uitstekend eindresultaat te garanderen. Bewijs hiervan zijn onze vele positieve Google reviews.

Een schilder vinden in Hasselt? U bent hier aan het juiste adres!

Schilder kosten: Verlaagd BTW tarief van 6% i.p.v. 21% voor schilderwerken in Hasselt

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw privé-woning in Hasselt kan dat aan een verlaagd 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor schilder- en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar.

Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

Nieuwbouw schilderen Hasselt

Bij schildersbedrijf Fresh Decor BV begrijpen we dat uw nieuwbouwproject een belangrijke investering is. Ons team van ervaren schilders zal u begeleiden in elk aspect van het schilderproces, om ervoor te zorgen dat wanneer we uw nieuwbouw schilderen uw nieuwe eigendom de beste start krijgt.

We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen en technieken om uw muren, plafonds en andere oppervlakken er strak en fris uit te laten zien.

Onze aanpak zorgt ervoor dat de verf er langer nieuw uitziet en de waarde van uw woning verhoogt. Voor een stijlvolle en duurzame afwerking kiest u dus voor schildersbedrijf Fresh Decor BV.

Huis schilderen Hasselt

Een nieuw likje verf kan uw huis transformeren en nieuw leven inblazen. Met ons team van professionele huisschilders kunnen wij zorgen voor een vlekkeloze afwerking van uw binnenschilderwerken, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.

Of het nu gaat om een eenvoudige opfrisbeurt of een complete make-over, we hanteren hoge normen in onze schilderwerken wanneer we uw huis schilderen.

Kleuradvies Hasselt

Kleur kan de sfeer en het gevoel van een ruimte compleet veranderen. Ons ervaren team van schilder decorateurs en kleurconsulenten kan u begeleiden bij het kiezen van de ideale kleurenpaletten die passen bij uw stijl en de functionaliteit van uw ruimte.

Of het nu gaat om een rustgevende blauwtint voor uw slaapkamer of een levendige kleur voor de kinderkamer, ons kleuradvies zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

Decoratiewerken Hasselt

Naast kleuradvies kan bij ons ook terecht voor decoratiewerken zoals gordijnen op maat. Heeft u een winkel, kantoor of horeca zaak, dan kan u bij ons terecht voor de volledige inrichting.

Behangwerken Hasselt

Op zoek naar een behanger? Bij schildersbedrijf Fresh Decor BV is behangen meer dan alleen het aanbrengen van papier op muren.

Het gaat om het creëren van prachtige ruimtes die spreken van uw persoonlijke stijl. Of u nu kiest voor een eenvoudig, strak ontwerp of een gewaagd, artistiek patroon, onze professionele behangers kunnen elke uitdaging aan.

We hebben de ervaring en de expertise om ervoor te zorgen dat uw behang perfect wordt aangebracht, zonder luchtbellen of scheuren.

Laat uw behangwerken over aan de specialisten bij Fresh Decor BV, en geniet van een prachtig afgewerkte ruimte die u zult koesteren.

Airless Spuitwerken Hasselt

Schildersbedrijf Fresh Decor BV is gespecialiseerd in het airless spuiten van nieuwbouwwoningen, bestaande woningen, bedrijfspanden en appartementencomplexen in Limburg.

Het airless spuiten is een snelle doch zeer kwaliteitsvolle manier om grote aantallen wanden en plafonds te schilderen. 

Als u nood heeft aan betaalbare schilderwerken en uw ruimte staat momenteel leeg (vaak het geval bij nieuwbouw) dan bieden onze professionele spuitwerken dé oplossing.

Gevel kaleien Hasselt

Bij schildersbedrijf Fresh Decor BV brengen we de oude kunst van gevel kaleien weer tot leven, een schildertechniek die uw huis een rustieke en authentieke uitstraling geeft.

Kaleien is een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw gevel te beschermen tegen de elementen, terwijl het ook esthetische waarde toevoegt.

Ons professionele team is ervaren in het kaleien van gevels, zorgvuldig mengend en aanbrengend om een prachtig resultaat te bereiken.

Gevel schilderen Hasselt

Uw gevel schilderen is een effectieve manier om uw huis een frisse en uitnodigende uitstraling te geven. Bij schildersbedrijf Fresh Decor BV combineren we vakmanschap en hoogwaardige materialen om u de beste schilderwerken te bieden.

Gevelschilderwerken vereist speciale aandacht en vaardigheid om ervoor te zorgen dat het eindresultaat zowel mooi als duurzaam is.

Voor het schilderen van gevels, vertrouw op Fresh Decor BV!

Trap schilderen

Een trap schilderen kan een verrassend effect hebben op de uitstraling van uw interieur.

Of het nu gaat om een levendige, opvallende kleur of een subtiele, neutrale tint, ons ervaren team van schilders staat klaar om uw trap weer tot leven te brengen.

Badkamer schilderen

Een badkamer schilderen kan een frisse, nieuwe uitstraling geven aan een van de meest gebruikte ruimtes in uw huis.

Ons team van professionele schilders begrijpt de unieke uitdagingen die gepaard gaan met deze vochtige omgeving. We gebruiken hoogwaardige, waterbestendige verf en toepassingsmethoden die zorgen voor een duurzame en aantrekkelijke afwerking.

Maak van uw badkamer een oase van rust en comfort met onze deskundige schilderdiensten.

Binnendeuren schilderen

Binnendeuren schilderen kan een verfijnde toets aan uw interieur toevoegen.

Ons team van professionals zorgt voor een vlekkeloze afwerking met hoogwaardige verf, wat resulteert in deuren die zowel mooi als duurzaam zijn.

Plafond schilderen

Een plafond schilderen kan een ruimte fris en helder maken. Wij zorgen voor een naadloze afwerking, met zorgvuldige aandacht voor detail.

Muren schilderen

Muren schilderen kan de ambiance van uw huis volledig veranderen. Ons team van deskundige schilders gebruikt topkwaliteit verf en precieze technieken om een perfecte afwerking van schilderwerken te garanderen.

Of u nu gaat voor gedurfd of subtiel, schildersbedrijf Fresh Decor BV brengt uw visie tot leven.

Ramen schilderen

Ramen schilderen is een klus die veel tijd en aandacht vergt. Het is belangrijk dat het schilderwerk goed wordt uitgevoerd, omdat ramen het visitekaartje zijn van jouw huis of bedrijfspand.

Decoratieve schildertechnieken

In de wereld van interieur-en decoratiewerken zijn decoratieve verftechnieken essentieel om een unieke en gepersonaliseerde sfeer te creëren. Denk hierbij aan glazuurtechnieken, structuurverf zoals bv. beton ciré en kalkverf.

Op zoek naar een schilder in Hasselt die gespecialiseerd is in decoratieve schildertechnieken? Daarvoor moet u bij schildersbedrijf Fresh Decor BV zijn!

Buitenschilderwerken

U kan op ons rekenen voor al uw buitenschilderwerk zoals het schilderen houtwerk (tuinhuizen, carports, poolhouse, bijgebouwen, aanbouw, etc.), buitentrappen, omheiningen, afsluitingen, tuinpoorten en ander hekwerk, (sectionale) garagepoorten, dakgoten, regenpijpen, dakkapels, ...

Waarom een goede verver belangrijk is voor een geslaagd interieur?

Een interieur is niet alleen een fysieke ruimte, maar ook een weerspiegeling van de persoonlijke smaak en stijl van de bewoners. De juiste keuze van kleur, textuur en afwerking kan een ruimte tot leven brengen, comfort bieden, en een bepaalde sfeer creëren.

Een professionele verver is essentieel in dit proces omdat hij of zij de nodige ervaring en kennis heeft om deze resultaten te bereiken.

Een goede verver begrijpt het belang van de voorbereiding voordat het eigenlijke verven begint.

Deze voorbereidingsfase omvat taken zoals het schoonmaken en schuren van de oppervlakken, het afplakken van gebieden die niet moeten worden geverfd, en het repareren van eventuele beschadigingen. Als deze stappen correct worden uitgevoerd, zal de verf beter hechten en langer meegaan.

Bij het verven zelf is de verftechniek van de verver van cruciaal belang. Het gelijkmatig aanbrengen van de verf zorgt voor een uniforme uitstraling, zonder strepen of vlekken.

Een goede verver heeft ook een getraind oog voor kleur. Ze begrijpen hoe kleuren werken in verschillende lichtomstandigheden en hoe ze kunnen worden gecombineerd om harmonie of contrast te creëren.

Dit is vooral belangrijk bij het verven van muren, plafonds, en andere grote oppervlakken, waar de gekozen kleur een grote invloed kan hebben op de algemene uitstraling van de ruimte.

Naast het technische aspect van het verven, is een vakkundige verver ook in staat om advies te geven over de beste soorten verf voor een bepaalde ruimte. Verschillende ruimtes vragen om verschillende soorten verf; bijvoorbeeld, verf voor een badkamer moet bestand zijn tegen vocht, terwijl verf voor een kinderkamer misschien beter afwasbaar moet zijn.

Een professionele verver brengt al deze elementen samen, wat leidt tot een hoogwaardig resultaat dat niet alleen de esthetiek van de ruimte verbetert, maar ook de functionaliteit en de levensduur.

Daarom is een goede verver een onmisbaar voor een mooi interieur.

Gratis offerte schilderwerken in Hasselt

Het schilderen van uw huis is een belangrijke investering om de levensduur en uitstraling van uw woning te verbeteren. Door te kiezen voor een ervaren en professioneel schildersbedrijf zoals Fresh Decor BV in Hasselt, bent u verzekerd van een hoogwaardige en duurzame afwerking.

Neem contact op met Fresh Decor BV voor een offerte op maat en laat uw huis schilderen door ervaren vakmannen.

Over ons

✓ Jarenlange eraring

✓ Scherpe prijzen

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ 100% klantenservice

Recent opgeleverde projecten​

ENKELE VAN ONZE REALISATIES
Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek!

Heeft u een project voor ons?

Laat het ons weten & wij contacteren u zo snel mogelijk.