Schilder Hasselt – Schilderwerken Hasselt

Bent u momenteel op zoek naar een ervaren schilder voor uw schilderwerken in Hasselt uit te voeren? Schildersbedrijf Fresh Decor heeft een team van gedreven en ervaren vakmensen voor u klaar staan! Wij bieden kwalitatieve schilderwerken aan voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast kan u bij ons terecht voor kleuradvies op maat van uw project. Zo begeleiden wij u met het kiezen van de kleuren en materialen in zowel het schilder en behangwerk als in raamdecoratie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Binnenschilderwerken

Binnenshuis staan wij in voor een kwalitatieve afwerking van uw plafonds, wanden, ramen, deuren en overig binnenschrijnwerk. Zo werken wij enkel met hoogwaardige en duurzame materialen zodat wij u een prachtig eindresultaat kunnen garanderen!

Buitenschilderwerken

Wij zorgen niet enkel en alleen voor een knappe uitstraling van uw woning maar zorgen ook dat deze beschermd is tegen allerhande weersinvloeden. Dit door gebruik te maken van enkel de meest kwalitatieve verfproducten op de markt.

Gevel schilderwerk Hasselt
Binnenschilderwerken in Hasselt
Kantoren schilderen hasselt
Schilderwerken Hasselt

Behangwerken

U bent op zoek naar een eyecatcher in uw woning? Wij  bieden een groot assortiment wandbekleding aan in verschillende stijlen en kleuren, van klassiek en retro tot modern. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikt behang voor uw project.

Raamdecoratie

Om het totaalplaatje af te werken zorgen wij voor het advies, de opmeting en de plaatsing van uw raamdecoratie. Geheel naar uw wens op maat gemaakt en professioneel geplaatst. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Schilderwerk voor particulieren en bedrijven in Hasselt

Op zoek naar een schildersbedrijf uit uw regio? Bent u als particulier op zoek naar een knap kleurenpallet voor uw woonkamer of hebben de kantoren van uw bedrijf in Hasselt nood aan een make-over? Dan bent u bij schildersbedrijf Fresh Decor aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt.

Wat kunnen wij als schilder in Hasselt voor u betekenen?

Plafond schilderen

Het schilderen van plafonds is een klus die u best overlaat aan een professional. Een plafond is vaak hoog en moeilijk bereikbaar. Bovendien is het zeer belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. U wilt immers niet dat er verfpatten op uw vloeren en meubilair terecht komen. Daarnaast moet een plafond snel en efficiënt geschilderd worden, dit om aanzetten te vermijden.

Wanden schilderen

Ons motto: duurzaam schilderwerk. De perfecte afwerking kan men immers enkel verkrijgen door de binnenmuren goed voor te bereiden. Daarom is het zeer belangrijk de verschillende ondergronden te herkennen en de correcte en meest kwalitatieve verfproducten te gebruiken. Wij willen net als uzelf dat uw binnenmuren zo lang mogelijk in goede staat blijven.

Trap schilderen

Een trap kan door een laagje verf een ware blikvanger worden. Alhoewel dit voor de doe-het-zelver een tijdrovende klus is, is het voor onze vakmensen een standaard opdracht. Wij zorgen dat uw trap in een mum van een tijd een ware metamorfose ondergaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er tijdens de werken minimale stofvorming is en dat u in korte tijd de trap weer kan gaan gebruiken.

Deuren schilderen

Het is aangeraden om de deuren in uw woning om de 5 jaar te schilderen. Zo blijven ze in mooie staat en zijn ze beschermd tegen kleine beschadigingen. Bij het lakken van deuren heeft u de keuze uit honderden kleuren en kan u daarnaast ook kiezen uit volgende glansgraden: mat, satijn of hoogglans. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Airless spuitwerken in Hasselt

Wij zijn gespecialiseerd in het airless spuiten van (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en appartementencomplexen. Het airless spuiten is een snelle doch zeer kwaliteitsvolle manier om grote aantallen wanden en plafonds te schilderen. Meer info

Verlaagd btw-tarief op schilderwerken in Hasselt.

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw privé-woning in Hasselt kan dat aan het verlaagde 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor schilder en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

Gratis offerte of meer informatie?