Schilder gezocht in Houthalen?

Goed nieuws voor alle inwoners van Houthalen! (en daar buiten natuurlijk) Met veel plezier willen we jullie melden dat we recent verhuisd zijn naar jullie gemeente. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie kennis te maken en ook hier prachtige schilderwerken te realiseren. De afstand tussen Zonhoven en Houthalen is natuurlijk niet zo groot maar de verhuis is voor ons schildersbedrijf wel een grote stap! Graag stellen wij ons bedrijf in het kort even voor:

Fresh Decor Schilderwerken

Wij leveren al vele jaren professionele schilderwerken af aan zowel particulieren als bedrijven. Niet enkel werken wij onze projecten perfect tot in de puntjes af wij staan onze klanten ook bij met het kiezen van de juiste materialen en kleuren. Vanaf de eerste kennismaking tot de eind oplevering van uw project kan u op ons rekenen. Wij ronden de werken pas af als de klant 100% tevreden is. Wij maken van uw project een droomrealisatie!

Schilderwerken

Een passie voor (uw) interieur

Wij zijn gepassioneerd door interieur, zo laten wij ons steeds inspireren door de laatste interieurtrends en gaan wij steeds op zoek naar manieren om uw interieur weer tot leven te brengen.

Schilderwerken Interieur & Exterieur

Niet enkel schilderen wij het interieur van uw woning, wij verzorgen ook de afwerking van uw gevel of buitenschrijnwerk. Zo zorgen wij voor een correcte voorbehandeling en werken wij deze af met enkel de beste producten, uw gevel moet immers bestand zijn tegen allerhande weersinvloeden.

schilderwerken
Behangwerken

Een overzicht van onze diensten.

INTERIEUR

Schilderen van wanden en plafonds

Lakken van schrijnwerk

Behangen van wanden

Opkuis na renovatie

EXTERIEUR

Reinigen van gevels

Schilderen van gevels

Kaleien van gevels

Lakken van buitenschrijnwerk

Schilder offerte aanvragen

Via onze website kan u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen voor onze diensten. Vul het formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op. Vraag hier u offerte aan.

Wenst u meer informatie of wilt u met ons samenwerken? Contacteer ons dan via het contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.