Schilder Zonhoven – Schilderwerken Zonhoven

Op zoek naar een schilder in Zonhoven voor uw nieuwbouw of renovatieproject? Bij schildersbedrijf Fresh Decor kan u terecht voor kwalitatieve schilderwerken , behang en raamdecoratie. Wij zijn een klein team van ervaren vakmensen deze kwaliteit hoog in het vaandel dragen. U kan bij ons terecht voor zowel binnen als buitenschilderwerken. Denk maar aan het schilderen van wanden en plafonds, lakken van deuren en plinten maar ook voor het schilderen van uw buitengevels en vensters. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Laat gerust een berichtje achter of telefoneer via onderstaande link. Wij helpen u graag verder.

Binnenschilderwerken

Wij schilderen wanden en plafonds enkel met hoogwaardige producten. Zo kunnen wij u een zeer duurzaam en kwalitatieve afwerking garanderen. Tevens kan u bij ons terecht voor het lakken van uw deuren, plinten, vensters etc.

Buitenschilderwerken

Buitenshuis staan wij in voor het schilderen en beschermen van uw gevel en buitenschrijnwerk. Zo is uw woning jarenlang beschermd tegen allerhande weersinvloeden. Steeds met vakkundig advies en vrijblijvende offerte!

Schilder Zonhoven
Schilderwerken Zonhoven
Gevel schilderen Zonhoven
Gevelschilderwerken Zonhoven

Behangwerken

Voor zowel het behangen van de hele woning in renovatievlies of voor een knappe accentwand in een mooi motief kan u bij ons terecht.  Wie bieden een groot assortiment wandbekleding aan in verschillende stijlen en kleuren van klassiek tot modern.

Raamdecoratie

Om het totaalplaatje af te werken zorgen wij voor het advies, de opmeting en de plaatsing van uw raamdecoratie. Geheel naar uw wens op maat gemaakt en professioneel geplaatst. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Kleuradvies

Samen met onze kleuradviseur gaan wij op zoek naar het geschikte kleurenpallet voor uw woning. Wij staan u bij in het kiezen van de juiste kleuren, materialen en stoffen.

Kaleien of schilderen van gevels

Een authentieke look of eerder een strak geschilderde gevel? Een mooi en verzorgde gevel bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning of bedrijf.

Schilderwerken voor bedrijven in Zonhoven 

Wij bieden schilder en behangwerken aan voor zowel particulieren als bedrijven. Hebben de kantoren van uw bedrijf nood aan een make-over? Dienen de kleuren aangepast te worden aan een vernieuwde huisstijl? Samen met u en onze kleuradviseur bekijken we de mogelijkheden ter plaatse.

Wat kunnen wij als schilder in Zonhoven voor u betekenen?

Plafonds schilderen

Het schilderen van plafonds is een klus die u best overlaat aan een professional. Een plafond is vaak hoog en moeilijk bereikbaar. Bovendien is het zeer belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. U wilt immers niet dat er verfpatten op uw vloeren en meubilair terecht komen. Daarnaast moet een plafond snel en efficiënt geschilderd worden, dit om aanzetten te vermijden.

Wanden schilderen

Ons motto: duurzaam schilderwerk. De perfecte afwerking kan men immers enkel verkrijgen door de binnenmuren goed voor te bereiden. Daarom is het zeer belangrijk de verschillende ondergronden te herkennen en de correcte en meest kwalitatieve verfproducten te gebruiken. Wij willen net als uzelf dat uw binnenmuren zo lang mogelijk in goede staat blijven.

Trap schilderen

Een trap kan door een laagje verf een ware blikvanger worden. Alhoewel dit voor de doe-het-zelver een tijdrovende klus is, is het voor onze vakmensen een standaard opdracht. Wij zorgen dat uw trap in een mum van een tijd een ware metamorfose ondergaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er tijdens de werken minimale stofvorming is en dat u in korte tijd de trap weer kan gaan gebruiken.

Deuren schilderen

Het is aangeraden om de deuren in uw woning om de 5 jaar te schilderen. Zo blijven ze in mooie staat en zijn ze beschermd tegen kleine beschadigingen. Bij het lakken van deuren heeft u de keuze uit honderden kleuren en kan u daarnaast ook kiezen uit volgende glansgraden: mat, satijn of hoogglans. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verlaagd btw-tarief op schilderwerken in Zonhoven.

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw woning in Zonhoven kan dat aan het verlaagde 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor schilder en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

Gratis offerte of meer informatie?