Schilder Houthalen – Schilderwerken Houthalen

Bent u op zoek naar een schilder in Houthalen-Helchteren die kwaliteit en stiptheid hoog in het vaandel draagt? Dan bent u bij schildersbedrijf Fresh Decor uit Houthalen aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve schilderwerken aan voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast kan u bij ons terecht voor kleuradvies op maat van uw project. Naast schilderwerk en behang kan u bij ons ook terecht voor advies en plaatsing van raamdecoratie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Schilderen van wanden en plafonds

Wanden, plafonds, deuren en plinten, noem maar op, we schilderen het allemaal. Door een combinatie van vakmanschap en hoogwaardige producten leveren wij steeds een high-end eindresultaat af. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Schilderen van gevels

Kwaliteit en duurzaamheid is onze focus bij het schilderen van gevels. Wij zorgen ervoor dat uw gevel maximaal beschermd is tegen allerhande weersinvloeden. Een mooi en verzorgd geschilderde gevel bepaalt voor een groot stuk de uitstraling van je woning of bedrijf.

Nieuwbouw appartement
nieuwbouw schilderen houthalen
Kaleien voor en na
Behang Houthalen

Behangen

Naast het schilderen van wanden kan u bij ons terecht voor het behangen van zowel de hele woning of voor het behangen van accentwanden. Onze kleuradviseur helpt u graag verder bij de keuze van het geschikte behangpapier.

Raamdecoratie

Het plaatje is pas echt af bij het plaatsen van bijhorende gordijnen of raamdecoratie. Geheel naar uw wens op maat gemaakt en professioneel geplaatst door onze vakmannen.

Kaleien van gevels

Geef uw woning een mooie karakteristieke uitstraling door de gevel te kaleien.

Schilderwerk voor particulieren en bedrijven in Houthalen-Helchteren

Op zoek naar een schildersbedrijf uit uw regio? Bent u als particulier op zoek naar een knap kleurenpallet voor uw woonkamer of hebben de kantoren van uw bedrijf in Houthalen nood aan een make-over? Dan bent u bij schildersbedrijf Fresh Decor aan het juiste adres.

Wat kunnen wij als schilder in Houthalen voor u betekenen?

Plafonds schilderen

Het schilderen van het plafond kunt u het beste overlaten aan professionals. Het plafond is meestal hoog en moeilijk te bereiken. Daarnaast is het erg belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Je wilt tenslotte niet dat er verf op de vloer en meubels spat. Bovendien moet het plafond snel en efficiënt worden geverfd om strepen in het schilderwerk te voorkomen.

Wanden schilderen

Ons motto: duurzaam schilderen. De perfecte afwerking krijg je immers alleen door de binnenmuren goed voor te bereiden. Daarom is het belangrijk om verschillende ondergronden te identificeren en de juiste verfproducten van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Net als u willen wij dat uw binnenmuren zo lang mogelijk in perfecte staat blijven.

Trap schilderen

Een trap kan door een laagje verf een ware blikvanger worden. Hoewel dit voor doe-het-zelvers een tijdrovende klus is, is het voor onze vakmensen een standaard klus. Wij zorgen dat uw trap in een mum van een tijd een ware metamorfose ondergaat. Daarnaast zorgen we ervoor dat het stof dat ontstaat tijdens het werk minimaal is en je binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van de trap.

Deuren schilderen

Het is aangeraden om de deuren in uw woning om de 5 jaar te schilderen. Zo blijven ze in mooie staat en zijn ze beschermd tegen kleine beschadigingen. Bij het schilderen van de deur heeft u de keuze uit honderden kleuren en kunt u kiezen uit de volgende glansgraden: mat, zijdeglans of hoogglans. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verlaagd btw-tarief op schilderwerken in Houthalen.

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw woning in Houthalen-Helchteren kan dat aan het verlaagde 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor schilder en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

Gratis offerte of meer informatie?